<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]

Subject: Re: CIPE-Win32 (2.0-pre8) BSOD
From: "James A. N. Stauffer" <stauffer_james,AT,yahoo,DOT,com>
Date: Sat, 14 Apr 2001 06:32:17 +0200
In-reply-to: <200104051107100393.6ADC3166@mail-server>

With 2.0-pre8, I still get the BSOD(unhandled exception) when I start the
service.  I have a memory.dmp, but don't know how to interpret it.

BTW, not to bug you with all of my errors, but this might be useful:

When I go into Adapters -> Cipe -> Properties, a Win NT setup box comes up
asking for a directory (I give it the original install directory).  It then
allows me to change the CIPE settings.

When I try to remove the CIPE Adapter, I get "Unable to open \cipsrvr.exe"
(I had installed from C:\Cipe\2.0-pre8\disk1).  Copying
C:\Cipe\2.0-pre8\disk1\cipsrvr.exe to c:\cipsrvr.exe and pressing retry
allows me to continue until I get an error about "Setup Script must end
with an EXIT command"

What should the TCP/IP settings be for the CIPE adapter?  Is DHCP okay?

=====
=    o o o o o o o . . .  __________________________ _____=======_||___
   o      _____           |  James A. N. Stauffer  | | Stauffer_James |
 .][__n_n_|DD[  ====____  | Spam food: uce,AT,ftc,DOT,gov | |   @yahoo.com   |
>(________|__|_[________]_|________________________|_|________________|
_/oo OOOOO oo`  ooo  ooo  'o¬o¬o              o¬o¬o` 'o¬o          o¬o`

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Get email at your own domain with Yahoo! Mail. 
http://personal.mail.yahoo.com/





<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]