<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]

Subject: CIPE Error--> "No such device"
From: "Deepak Kumar Lathker" <deepak,AT,ipinfusion,DOT,com>
Date: Mon, 23 Jul 2001 23:57:17 +0200
In-reply-to: <Pine.LNX.4.21.0106102019500.26066-100000@raid.kaico.com>

Hi,

 I'm using CIPE 1.4.6 on Redhat Linux 7.0 (Kernel 2.2.16-22).
It's working perfectly between my office & my remote office.
Recently we have started one more remote office for which i have
setup another file under /etc/cipe/options.is (Named the device as
"cipcb1" ) & made an entry of new options file under "/etc/rc.d/rc.cipe'.

All this i have done first by stopping the daemon & then started the daemon
again. The second device is not starting at all. My old remote office VPN
works
fine but because of the error "no such device" i couldn't make the another
device up in order to make VPN work for my new remote office.

I have set the "debug" option in the options file & restarted the daemon. I
get the
Output as mentioned below.

Can Anybody help me to figure out what's wrong with the CIPE for the second
device.
How do I solve it?

============================================================================
==============
# ./rc.cipe

Making sure to not try to reuse CIPE
ciped-cb: no process killed
Loading CIPE module.
Removing existing interfaces.
Setting up CIPE interfaces : /etc/cipe/options.nc
/etc/cipe/options.is CIPE daemon vers 1.4.6 (c) Olaf Titz 1996-2000
device=cipcb1
debug=yes
ipaddr=x.x.x.x
ptpaddr=x.x.x.x
mtu=0
metric=0
cttl=0
me=x.x.x.x:x
peer=x.x.x.x:x
key=(secret)
nokey=no
socks=
tokxc=0
tokey=0
ipup=/etc/cipe/ip-up
ipdown=/etc/cipe/ip-down
arg=(none)
maxerr=8
tokxts=0
ping=0
toping=0
dynip=no
opendev: setpar: No such device

Error 1 starting CIPE using /etc/cipe/options.is

#
============================================================================
==============

Thanks in Advance
Deepak





<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]