<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]

Subject: RE: Really Puzzled - Guru needed
From: "Bort, Paul" <pbort,AT,tmwsystems,DOT,com>
Date: Tue, 11 Sep 2001 18:30:58 +0200

Does it also fail if you set both ends to "nokey" mode? 
When you upgraded, did you re-compile the cipe module? 
Could you post the debug logs for both ends (removing secure information, if
necessary)?

> -----Original Message-----
> From: Felipe Alvarez Harnecker [mailto:felipe,AT,qlsoft,DOT,cl
> Sent: Monday, September 10, 2001 6:27 PM
> To: cipe-l,AT,inka,DOT,de
> Subject: Really Puzzled - Guru needed
> 
> 
> 
> Hi,
> 
> i got two machines with cipe-1.0.3 and kernel-2.2.18  working for
> several months without a glitch ( dist: Debian potato, if 
> that matters )
> 
> So, i went for an upgrade but with cipe-1.0.3 and kernel-2.2.19 things
> did't work so i begun the "DEBUG".
> 
> After several days i've setup 2 machines with the SAME kernel 
> an cipe (
> not just de same version, i mean same files ) and guess what, it'
> doesn't WORK, jus the first packet ( ping ) arrives an then cipe hangs
> for many minutes, and then a few more packets arrive, and so on.
> 
> So, what the hell is going on ?
> 
> 
> Please don't tell "YOU MUST UPGRADE", i really WANT TO KNOW what is
> happenig.
> 
> Thanx.
> 
> -- 
> ______________________________________________________
> 
> Felipe Alvarez Harnecker.  QlSoftware.
>               
> Tels. 665.99.41 - 09.874.60.17
> e-mail: felipe.alvarez,AT,qlsoft,DOT,cl
> 
> http://qlsoft.cl/
> http://ql.cl/
> ______________________________________________________
> 
> --
> Message sent by the cipe-l,AT,inka,DOT,de mailing list.
> Unsubscribe: mail majordomo,AT,inka,DOT,de, "unsubscribe cipe-l" in body
> Other commands available with "help" in body to the same address.
> CIPE info and list archive: 
> <URL:http://sites.inka.de/~bigred/devel/cipe.html>
> 





<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]