<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]

Subject: Re: The car won't start... -- or CIPE really does work!
From: Chris Wilson <chris,AT,wapmx,DOT,com>
Date: Fri, 11 Jan 2002 19:04:04 +0100
In-reply-to: <3C3F1B43.4080905@ksmith.com>

Oh bawls....

/me fixes syslog config

There's the log messages! Doh!

Woo it works :)

Nice one! Thanks guys!

Chris

On Fri, 11 Jan 2002 10:05:07 -0700
Keith Smith <keith,AT,ksmith,DOT,com> wrote:

> Unbelievable,
> 
> After perusing the doc Duane provided, it would seem I was doing it 
> right all along, but I was not spec'ing the options file, I was letting 
> it default.  Lo and behold, after actually specifying the options file, 
> the program once again returned with no output (returned a '1') but this 
> time I found a message in syslog about incorrect permissions on 
> /etc/cipe/options, fixed that, and boom the program ran and waited with 
> lots of output (per my debug request in options).
> 
> Very cool, and very trivial  That little piece of trivia may be hidden 
> somewhere in the docs, I'll look yet again.  The program was 
> mysteriously quiet when I spec'd no options file at all.  But then again 
> if it refused to load the default with the 'debug 1' line, perhaps it 
> was chicken and egg'ing.  A debug command line option would be helpful.
> 
> I changed the perms on options from 0644 to 0600 to make it fly.
> 
> Thank you for your help.  As many people as are using, I knew I was 
> doing something trivially wrong.
> 
> -- 
> Keith Smith                 keith,AT,ksmith,DOT,com
> 655 W Fremont Dr
> Tempe AZ 85282              it's hot
> 
> 
> --
> Message sent by the cipe-l,AT,inka,DOT,de mailing list.
> Unsubscribe: mail majordomo,AT,inka,DOT,de, "unsubscribe cipe-l" in body
> Other commands available with "help" in body to the same address.
> CIPE info and list archive: 
><URL:http://sites.inka.de/~bigred/devel/cipe.html>
> 

-- 
Chris Wilson <chris,AT,wapmx,DOT,com>
http://www.wapmx.com





<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]