<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]

Subject: RE: Opendev bind: cannot assign requested address
From: "Jeff Liu" <jeff,AT,onramp,DOT,ca>
Date: Thu, 14 Mar 2002 20:01:29 +0100
In-reply-to: <1016130573.3c90ec0dd0c5d@pitcher>

Have you put the following line in /etc/cipe/options.cipcb0? If not, try it.

me              0.0.0.0:9901

This is important for ppp connection. 9901 is port number you can change to
other port as you want.

Jeff Liu

-----Original Message-----
From: owner-cipe-l,AT,inka,DOT,de [mailto:owner-cipe-l,AT,inka,DOT,de Behalf 
Of Robert
H. Bliss
Sent: March 14, 2002 1:30 PM
To: cipe-l,AT,inka,DOT,de
Subject: Opendev bind: cannot assign requested address

Hello:

 I am trying to get cipe to work on my laptop. but I am
getting the following error on startup

 \"opendev: bind: Cannot assign requested address\"

  The system is running RedHat 7.1 but with kernel
2.4.9-21 and cipe-1.4.5-6 (RedHat rpm installed)

 The internet connection is a pcmcia ORINOCO wireless card.

the config files /etc/cipe/options.cipcb0 and
/etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-cipcb0 work just fine on
a desktop system with the same kernel and a eepro100 ethernet card.

Although I have have found some similar threads in the archives there
do not seem to be any answers.

   Any help would be appreciated

     Bob.

--
Message sent by the cipe-l,AT,inka,DOT,de mailing list.
Unsubscribe: mail majordomo,AT,inka,DOT,de, "unsubscribe cipe-l" in body
Other commands available with "help" in body to the same address.
CIPE info and list archive:
<URL:http://sites.inka.de/~bigred/devel/cipe.html>





<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]