<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]

Subject: Re: CIPE, windows 2000 configuration
From: Damion Wilson <dwilson,AT,ibl,DOT,bm>
Date: Wed, 28 Aug 2002 20:14:51 +0200
In-reply-to: <Pine.LNX.4.44.0208281915430.12690-100000@echelon.adpsoft.com>

I can try.

Make sure the CIPE service is running. Also, there's a bug in the control 
panel dialog where it doesn't save field contents properly all the time, so 
check to make sure that the static key and other settings are correct by 
reentering the control panel applet after exiting.

DKW

On Wednesday 28 August 2002 02:17 pm, you wrote:
> Hi Damion,
>
> Thanks for your answer. :-]
> I did that, but CIPE doesn't run, I can't connect.
> I configured and ip address and mask in the cipe network adapter.
> Then I went to cipe settings and configured the VPN.
>
> Are those steps corrects?
> Can you give me hand with cipe?
>
> See you.
>
> On Wed, 28 Aug 2002, Damion Wilson wrote:
> > Yes. The Cipe network adapter must be configured via TCP/IP settings
> > before it can have peers added to it via the Cipe control panel applet.
> >
> > DKW
> >
> > On Wednesday 28 August 2002 12:22 pm, Docume wrote:
> > > Hi again,
> > >
> > > I resolve the problem with cipe and my linux server, I have it running
> > > correctly. Now the problem is how to configure my windows 2000
> > >
> > > I note that there is a new open into my control panel called CIPE
> > > Settings, I configured the connection there, but I can't connect yet to
> > > my linux and I don't know the reason.
> > >
> > > Should I need to configure the cipe interface, the tcp/ip settings?





<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]