<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]

Subject: Re: Starting to feel desperate about CIPE win32 not binding to the port !?! ...
From: Damion Wilson <dwilson,AT,ibl,DOT,bm>
Date: Fri, 20 Dec 2002 17:02:41 +0100
In-reply-to: <001f01c2a836$84007cc0$196cb7d4@sec4you.com>

That message means that the service is already running and you're trying to 
run another one ! Stop the service first and then the new iteration can then 
bind to the UDP port.

DKW

On Friday 20 December 2002 10:42 am, you wrote:
> ...
> hi,
> sorry for direct email to you but I don't know if pictures are allowed on
> cipe-l !
>  I'm kind of in a hurry an desperate on that one :-[
>
> I set up cipe-win32 on a win2k box configured it hopefully right (see
> attachment please) but receive the following message on startup:
> C:\>netstat -an -p udp
>
> active connections
>
>   Proto  Lokale Adresse         Remoteadresse          Status
>   UDP    0.0.0.0:445            *:*
>   UDP    0.0.0.0:1645           *:*
>   UDP    0.0.0.0:1646           *:*
>   UDP    0.0.0.0:1812           *:*
>   UDP    0.0.0.0:1813           *:*
>   UDP    127.0.0.1:1027         *:*
>   UDP    127.0.0.1:1028         *:*
>   UDP    192.168.99.98:137      *:*
>   UDP    192.168.99.98:138      *:*
>
> C:\>cipsrvr console
> [SERVICE_MANAGER] service [CIPE] has already been started
> [{6BDE411A-BD08-4416-846F-40B01925CE2F}] TAP started on
> [\\.\{6BDE411A-BD08-4416
> -846F-40B01925CE2F}.tap]
> [Ronnie] Can't bind to port [4322]
>
> abnormal program termination
> --------------------------------------------------
>
>
> ANY HINTS PLEASE :-]
>
> thx
> Roman





<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]