<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]

To: "'Damion Wilson'" <dwilson,AT,ibl,DOT,bm>
Subject: AW: AW: I don't know what is wrong.
From: "Benjamin E. Schallar" <smarty,AT,schallar,DOT,com>
Date: Mon, 17 Nov 2003 01:30:38 +0100
Cc: <cipe-l,AT,inka,DOT,de>
In-reply-to: <200311161805.29480.dwilson@ibl.bm>
Thread-index: AcOskGlkDTTk0sNYQVWJVpe8Yd6D0gAEMisA

Hi!

Hereby attached is the logfile.

I tried starting the service .. but:
C:\WINDOWS\system32>cipsrvr.exe console
[SERVICE_MANAGER] service [CIPE] has already been started
[{3C2CD82A-2D72-401E-8EDB-60C5E256FAA1}] TAP started on
[\\.\{3C2CD82A-2D72-401E-8EDB-60C5E256FAA1}.tap]
[dornbach] Can't bind to port [1010]

I'm behind a NAT / firewall, maybe that's the reason?

Thank you in advance,
 - Benjamin

PS: The server runs cipe 1.5.4 on kernel 2.4.22 and uses a direct internet
connection (SDSL); the client (my laptop on winxp) is behind my linuxbox.

> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: owner-cipe-l,AT,inka,DOT,de [mailto:owner-cipe-l,AT,inka,DOT,de Im 
> Auftrag von
> Damion Wilson
> Gesendet: Sonntag, 16. November 2003 23:05
> An: Benjamin E. Schallar
> Cc: cipe-l,AT,inka,DOT,de
> Betreff: Re: AW: I don't know what is wrong.
> 
> Get Mark Russinovich's DbgView program and send me the log.
> 
> Also, you can run cipsrvr.exe from the command prompt using "cipsrvr
> console".
> The service pack level and network card don't really affect things that
> much.
> 
> DKW
> 
> On Saturday 15 November 2003 07:47 pm, Benjamin E. Schallar wrote:
> > Hi!
> >
> > By the way - are you able to start the service ("DKW Heavy Industries
> VPN
> > Adapter Service")?
> >
> > If yes, what exact version of Windows XP (SP1?) and what NIC (intel,
> > realtek?) are you using?
> >
> > Thank you in advance,
> >  - Benjamin
> >
> > PS: I'm hopelessly trying to get my windows xp box to start the
> > vpn-service, yet without any success.
> >
> > > -----Ursprüngliche Nachricht-----
> > > Von: owner-cipe-l,AT,inka,DOT,de [mailto:owner-cipe-l,AT,inka,DOT,de Im 
> > > Auftrag von
> > > Joachim Otahal
> > > Gesendet: Freitag, 14. November 2003 18:01
> > > An: cipe-l,AT,inka,DOT,de
> > > Betreff: I don't know what is wrong.
> > >
> > > It was so simple to create connections between Linux machines.
> > > But I don't get what I do wrong with cipe-win32, screenshots of a
> simple
> > > working example with Linux-fixed IP blowfish and Windows
> > > dialup-to-internet-and-make-tunnel would be great.
> > >
> > > Attached the config on the Windows side, note that I cannot change the
> > > "local ptp address", it is grayed out. The "Local IP" and "Remote IP"
> > > are both .223, not .2, it just dows not fit into the box.
> > > route-on.bat simply contains "route add 192.168.250.0 mask
> 255.255.255.0
> > > 192.168.250.223", I also tried "route add 192.168.250.0 mask
> > > 255.255.255.0 192.168.249.223"
> > > What IP/Subnet do I have to configure in CIP-LAN Adapter which got
> added
> > > to Windows XP in my example ?
> > >
> > > Thx for any useful answers.
> > >
> > > The Linux side cipe-up scripe:
> > > -----------
> > > /usr/local/sbin/ciped-cb -o /etc/cipe/options.uwe  me=${myipis}:6700
> > > peer=0.0.0.0:6800
> > >
> > > route add -net 192.168.249.0 netmask 255.255.255.0 gw 192.168.249.223
> > > -----------
> > >
> > > options.uwe file:
> > >
> > > device          cip3b2
> > > ptpaddr         192.168.249.223
> > > ipaddr          192.168.250.223
> > > key             3<snip>d

Attachment: weasel.log
Description: Binary data


<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]