<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]

To: <cipe-l,AT,inka,DOT,de>
Subject: Can't locate module cipcb0
From: "Ingo R÷▀ler" <roessler,AT,gmx,DOT,de>
Date: Mon, 23 Feb 2004 16:48:19 +0100
Importance: Normal
Organization: AquaService

Hello,

Can you help me?

I have cipe normaly with YAST installated.

My OS SUSE 8.1

Configuration of /etc/cipe/options
----------------------------------

server:/etc/cipe # dir
> total 32
> drwx------    3 root     root         4096 2004-01-26 12:59 .
> drwxr-xr-x   42 root     root         4096 2004-01-26 12:29 ..
> -rw-------    1 root     root          137 2004-01-26 12:59 options
>
> Start manuell
> -------------
>
> /sbin/insmod cipcb
> /usr/sbin/ciped-cb -o /etc/cipe/options
>
> server:/etc/cipe # lsmod
> Module                  Size  Used by    Not tainted
> iptable_nat            17364   0  (autoclean) (unused)
> ip_conntrack           21300   1  (autoclean) [iptable_nat]
> iptable_mangle          2272   0  (autoclean) (unused)
> iptable_filter          1792   0  (autoclean) (unused)
> ip_tables              11808   5  [iptable_nat iptable_mangle
> iptable_filter]
> server:/etc/cipe # /sbin/insmod cipcb
> insmod: cipcb: no module by that name found
>
> #####################
>
>
> Start with Yast
> ---------------
>
> Jan 26 14:03:24 server ciped-cb[719]: CIPE daemon vers 1.5.4
> (c) Olaf Titz 1996-2000 Jan 26 14:03:24 server modprobe:
> modprobe: Can't locate module cipcb0 Jan 26 14:03:24 server
> ciped-cb[719]: opendev: alloc Jan 26 14:03:24 server
> startproc: startproc:  exit status of parent of /usr/sbin/ciped-cb: 1
>
>
> Search cip* :
>
>
>  /var/run/
>      cipe
>  /usr/src/kernel-modules/
>      cipe-1.5.4
>  /usr/src/kernel-modules/cipe-1.5.4/
>      cipe
>  /usr/src/kernel-modules/cipe-1.5.4/lib/
>      cipe_syslog.c
>      cipe_syslog.d
>      cipe_syslog.o
>      cipelib.h
>  /usr/src/kernel-modules/cipe-1.5.4/cipe/
>      cipe.h
>      ciped.c
>      ciped.h
>  /usr/share/info/
>      cipe.info.gz
>  /usr/share/doc/packages/
>      cipe
>  /usr/share/doc/packages/cipe/
>      cipe.lsm
>  /usr/sbin/
>      ciped-cb
>  /lib/modules/2.4.19-4GB/misc/
>      cipcb.o
>  /etc/
>      cipe
>  /etc/init.d/
>      cipe

What is wrong? What Information do you need?

Ciao Ingo


<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]