<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]

To: "Ken Hilliard" <ken,AT,acotec,DOT,com>
Subject: Re: Configure problems
From: Stephan von Krawczynski <skraw,AT,ithnet,DOT,com>
Date: Fri, 23 Jun 2006 12:19:34 +0200
Cc: cipe-l,AT,inka,DOT,de
In-reply-to: <000001c69638$5e721e70$2101a8c0@compaq>
Organization: ith Kommunikationstechnik GmbH
References: <000001c69638$5e721e70$2101a8c0@compaq>

Does your

/usr/include/linux point to /usr/src/linux/include/linux ?

Regards,
Stephan

On Fri, 23 Jun 2006 03:13:46 +0700
"Ken Hilliard" <ken,AT,acotec,DOT,com> wrote:

> I'm using RedHat FC2, kernel version 2.6.5-1.358. I downloaded cipe 1.6
> and unziped it into a tmp directory. I then created a symlink 'linux'
> that pointed to my kernel source directory:
> 
>      cd /usr/src
>      ln -s linux-2.6.5-1.358 linux
> 
> I went back to the temp cipe directory and ran
> 
>      ./configure
> 
> I got the following error message:
> 
>       ...error: no suitable configured kernel source tree found
> 
> The source code is installed. I can run xconfig to check the kernel's
> current configuration. I have no idea what to do. I saw several post
> with this same problem but did not see any solutions.
> 
>                               Help!
> 
> 
> 
> --
> Message sent by the cipe-l,AT,inka,DOT,de mailing list.
> Unsubscribe: mail majordomo,AT,inka,DOT,de, "unsubscribe cipe-l" in body
> Other commands available with "help" in body to the same address.
> CIPE info and list archive: 
> <URL:http://sites.inka.de/~bigred/devel/cipe.html>
> 


<< | Thread Index | >> ]    [ << | Date Index | >> ]